Digivisio 2030 on yksi vuosikymmenen merkittävimmistä digitalisaatiohankkeista oppimisen ja koulutuksen toimialalla Suomessa.

Haemme nyt hankepäällikköä vastaamaan Digivisio 2030 kumppanuuksista ja ekosysteemin rakentamisesta.

Digivisio 2030-hankkeella on laajat sidosryhmät yksityisellä ja julkisella sektorilla. Käynnissä on useita rinnakkaisia hankkeita ja palveluja, joiden kanssa tehtävä yhteistyö on erittäin tärkeää. Digivision tuottamien palvelujen ympärille halutaan syntyvän monipuolinen kehittäjäekosysteemi, jossa yhteisten tietovarantojen päälle voi rakentaa erilaisia palveluja. Tehtävänäsi on toimia Digivision linkkinä tärkeimpien kumppanuuksien suuntaan ja vastata ekosysteemimallin suunnittelusta ja toimeenpanosta.

Edellytämme hankepäälliköltä:

  • Kokemusta ja näyttöjä onnistuneista kumppanuuksien rakentamisesta, jossa yksityinen ja julkinen sektori toimivat yhteistyössä. Kokemus korkeakoulusektorilta katsotaan eduksi
  • Kokemusta liiketoimintamallien rakentamisesta koulutus- ja oppimisen toimialalla
  • Kokemus IPR- ja lisenssiasioiden hoitamisesta katsotaan eduksi

Tunnet korkeakoulusektorin palvelut hyvin. Olet asiakaslähtöinen ja haluat tehdä käyttäjien näkökulmasta loistavia palveluja. Ymmärrät alustatalouden toimintamallit. Sinulla on erittäin hyvät yhteistyötaidot, ja viihdyt verkostoissa ja osaat myös rakentaa pitkäaikaisia verkostoja ja kumppanuuksia. Omaat hyvät neuvottelutaidot ja sinulla on kyky hakea yhteistä tahtotilaa monimutkaisissakin tilanteissa.

Lähetä hakemuksesi, jossa mainitset myös palkkatoiveesi 3.6.2021 mennessä osoitteessa www.csc.fi/rekry

Lisätietoja tehtävästä antaa hankejohtaja Hanna Nordlund puhelimitse 27.5. klo 8-9 numerosta +358 50 354 0052.