Saavutettavuus­seloste

Tervetuloa, tämä on organisaation CSC – Tieteen tietotekniikan keskus Oy / Digivisio 2030 -hanke saavutettavuusseloste.

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.digivisio2030.fi ja on laadittu / päivitetty 13.05.2022. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Ei-saavutettava sisältö

1. Ei kuulu lainsäädännön piiriin

  • käyttäjien tai muiden ulkopuolisten tahojen palvelussa julkaisemia sisältöjä, jotka eivät ole palveluntarjoajan itsensä tuottamia, rahoittamia tai valvomia
  • suoria video- tai äänilähetyksiä, joita ei tallenneta säilytettäväksi tai uudelleen julkaistavaksi

Ei-saavutettavia video- ja äänilähetyksiä, joita ei tallenneta säilytettäväksi tai uudelleen julkaistavaksi, voi tiedustella hanketoimistosta sähköpostitse osoitteesta digivisio@csc.fi.

2. Kohtuuton rasite

Kaikille sivustolle ladatut toimisto-ohjelmien tiedostot (esim. doc, pdf, odt) eivät välttämättä ole kaikilta osin saavutettavia. Hankkeessa ei tällä hetkellä ole henkilöresurssia kaikkien toimisto-ohjelmien tiedostojen saavutettavuuden varmistamiseksi. Ei-saavutettavia tiedostoja voi tiedustella hanketoimistosta sähköpostitse osoitteesta digivisio@csc.fi.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi

Sähköpostilla

digivisio@csc.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon (Avautuu uuteen ikkunaan). Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000