Uutinen

Jäikö webinaari välistä? Katso syksyn tilaisuuksien tallenteet jälkikäteen!

Digivision syksy on ollut tilaisuuksien täyteinen: kuukausittain ohjelmassa on ollut niin hankkeen yleisestä etenemisestä tiedottavia Digivisio-webinaareja, palvelun kehitykseen keskittyviä demoja, digipedagogiikan studioita sekä IT-webinaareja.

Jos jokin syksyn tilaisuuksista on mennyt ohi tai haluat palata teemoihin jälkikäteen, löydät kaikkien Digivision tilaisuuksien tallenteet verkkosivuiltamme. Tutustu tapahtumiin ohesta ja klikkaa itsesi tallenteiden pariin!

Kaikki aiempien tilaisuuksien tallenteet löytyvät verkkosivuiltamme sivun ”Tapahtumat” alareunasta kohdasta ”Menneet tapahtumat”.

Digipedagogiikan studiot

Digipedagogiikan studio keskittyvät nimensä mukaisesti digipedagogiikan teemoihin. Tänä syksynä aiheena ovat olleet laatukriteerit ja niiden hyödyntäminen erilaisissa tilanteissa. Studioiden henki on keskusteleva ja ääneen pääsevät sekä vierailevat asiantuntijat korkeakouluista ja verkostoista että Digivision omat digipedagogiikan ammattilaiset.

Studiot on tarkoitettu kaikille digipedagogiikan teemoista kiinnostuneille, mutta erityisesti ne tarjoavat tietoa ja kiinnostavia näkökulmia korkeakoulujen opettajille sekä pedagogiselle ja tekniselle tukihenkilöstölle.

Palaa digipedagogiikan syksyn studioihin:

25.9.2023 | Oppijalähtöisyys ja jatkuva oppija digipedagogiikan laatukriteerien keskiössä »

30.10.2023 | Digipedagogiikan laatukriteerit korkeakoulujen suunnittelun prosesseissa »

20.11.2023 | Digipedagogiikan laatukriteerit ja informaalit sisällöt »

IT-webinaarit

IT-webinaarit avaavat Digivision IT-kokonaisuuden isoa kuvaa. Tavoite on lisätä korkeakoulujen ymmärrystä siitä, mitä kyvykkyyksiä, ratkaisuja järjestelmiä hankkeessa kehitetään ja miten korkeakoulu voi näitä hyödyntämällä kehittää omaa toimintaansa. Tilaisuudet on suunnattu erityisesti korkeakoulujen IT-väelle.

Tämän syksyn webinaarien aiheita ovat olleet

8.9.2023 | Digivision palvelukartta

29.9.2023 | Katsaus tietomallityöhön

20.10.2023 | Pilvipalveluiden käyttö Digivisiossa

10.11.2023 | Palvelutuotanto

1.12.2023 | Digivision ohjelmalliset tiedonsiirrot ja rajapinnat

Tutustu IT-webinaarien tallenteisiin ja materiaaleihin »

Digivisio-webinaarit

Digivisio-webinaareissa keskitytään hankkeen etenemiseen, ja sisältö vaihtelee sen mukaan mikä milloinkin on ajankohtaista. Webinaarit on tarkoitettu kaikille Digivisiosta kiinnostuneille.

22.8.2023 | Digivisio-webinaari »

Aiheina digipedagogiikan koulutukset, laatukriteerit, digitaalisesti tuetun opintotarjonnan tuotannon pilotti, pienet osaamiskokonaisuudet sekä oppimisalustayhteistyön ja osaamisen kuvaustiedon esiselvitykset

24.10.2023 | Digivisio-webinaari »
Aiheina hankkeen ajankohtaiset kuulumiset, muutosohjelman eteneminen sekä kattokonsepti ja tuotevisio

21.11.2023 | Digivisio-webinaari »
Aiheina uusimmat uutiset, oppimisalustayhteistyön esiselvitys, 3.0 pilottikorkeakoulujen haku sekä tilannekatsaus osajulkaisuun 2.0

Demowebinaari

Demowebinaareja järjestetään neljä kertaa vuodessa. Webinaarissa esitellään mitä palvelun kehityksessä on kvartaalin aikana saatu aikaan.

28.9.2023 | Demowebinaari »

19.12.2023 | Demowebinaari »
Vuoden viimeinen demowebinaari järjestetään joulukuussa. Tervetuloa mukaan! Jos et pääse osallistumaan, löydät tallenteen tilaisuuden jälkeen tapahtumasivulta.