29.09.2022 09:00
Webinaari

Tervetuloa sidosryhmä­webinaariin 29.9. klo 9-10.30

Ajankohdat

29.09.2022 09:00

Osallistuminen

Ilmoittaudu webinaariin alla olevasta linkistä.

Materiaalit

Lisätietoja

Hankepäällikkö Kalle Huhtala

kalle.huhtala@csc.fi

 

Yhteystiedot

Tervetuloa Digivisio 2030 -hankkeen sidosryhmäwebinaariin torstaina 29.9.2022 klo 9-10.30!

Tällä kertaa aiheenamme on korkeakoulujen kanssa yhdessä rakennettu digipedagogiikan visiomme. Digivisio-hankkeen oleellinen osa on korkeakoulujen pedagogiikan kehittäminen digitalisoituvan oppimisen ja arjen tahdissa. Tule kuulemaan, millaisen tavoitteen olemme korkeakoulujen kanssa rakentaneet, miten sitä kohti matkataan ja miten voit olla osa tätä matkaa! Digipedagogiikan visiosta kertovat hankepäälliköt Tuula Heide ja Sakari Heikkilä.

Tämä sidosryhmäwebinaari on jatkoa edelliselle, 12.5. järjestetylle tilaisuudelle. Sen aiheena oli Oppimisen ekosysteemi, jota olimme myös yhdessä korkeakoulujen kanssa hahmotelleet. Hankepäällikkö Kalle Huhtala päivittää tässä webinaarissa myös ekosysteemikehityksen kuulumiset.

Digivision tavoitteena on luoda kansainvälisesti arvostettu oppimisen ekosysteemi, joka ensivaiheessa perustuu Digivision digitaalisille palveluille, korkeakoulujen yhteiselle opintotarjonnalle sekä vuorovaikutukselle yritysten ja yhteiskunnan kanssa. Ekosysteemissä kiertävät data, koulutus ja osaaminen.

Lisätietoja

hankepäällikkö Kalle Huhtala

kalle.huhtala@csc.fi