29.09.2022 09:00
Webbinarium

Välkommen till webbinariet för intressenter kl. 9 – 10.30 den 29 september

Tidpunkt

29.09.2022 09:00

Delta

Registrera dig här:

Material

Mera information

Projektchef Kalle Huhtala

kalle.huhtala@csc.fi

Kontaktuppgifter

Välkommen till Digivisio 2030-projektets webbinarium för intressenter kl. 9 -10.30 på torsdag den 29 september!

Den här gången är vårt tema vår vision för digital pedagogik som vi bygger upp tillsammans med högskolor. En viktig del av Digivisio-projektet är att utveckla pedagogiken inom högre utbildning för att hålla jämna steg med det digitala lärandet och vardagen. Kom och hör vilket gemensamt mål vi har åstadkommit tillsammans med högskolorna, hur vi arbetar för att nå dit och hur du kan vara med på resan! Projektcheferna Tuula Heide och Sakari Heikkilä berättar om visionen för digital pedagogik. Webbinariets språk är finska.

Det här webbinariet för intressenter är en uppföljning av det tidigare evenemanget den 12 maj. Den fokuserade på ekosystemet för lärande som vi också hade skisserat tillsammans med högskolorna. Projektchef Kalle Huhtala uppdaterar utvecklingen av ekosystemet i detta webbinarium.

Digivisio har som mål att skapa ett internationellt erkänt ekosystem för lärande som i första hand bygger på Digivisios digitala tjänster, gemensamma kursutbud för högskolor samt samverkan med näringslivet och samhället. Data, utbildning och kunskaper cirkulerar i ekosystemet. Klicka på länken för att registrera dig: https://link.webropolsurveys.com/S/0D1F6BBA9190D9A4

Mera information

Projektchef Kalle Huhtala

kalle.huhtala@csc.fi