Uutinen

Digivisio 2030 -hanketoimiston kokoonpano kasvanut kesän aikana

Digivisio 2030 -hanketoimisto on kesän aikana saanut paljon uusia kasvoja ja osaamista mukaan. Hanketoimisto vastaa hankkeen operatiivisesta työstä ohjausryhmän ja yleiskokouksen ohjauksessa.

Toivotimme tervetulleeksi elokuun alkupuolella Kumppanuudet ja ekosysteemi -työpaketin (TP6) hankepäällikön Kalle Huhtalan. Kallella on yli 20 vuoden kokemus digioppimisen palveluiden, sisältöjen ja liiketoiminnan rakentamisesta yritysten, yhteisöjen ja yksilöiden tarpeisiin. Projektipäällikön, konsultin ja liiketoimintajohtajan kokemustensa kautta Kalle tuntee erityisesti työelämän oppimisen kentän haasteet ja mahdollisuudet. Yhteisten tavoitteiden tunnistaminen vaatii yhteistyötä ja keskinäistä luottamusta. Kalle nauttii työstä erilaisten asiantuntija-, asiakas-, oppija- ja palveluntarjoajatahojen rajapinnassa, kun määritellään uusia ratkaisumalleja. Kalle on viimeksi toiminut Edita Publishing Oy:ssä kehitysjohtajana uusien oppimisen ratkaisujen ja liiketoiminnan parissa.

Elokuun alkupuolella saimme myös vahvistuksia Arkkitehtuuri, tekniset ratkaisut ja tietoturva -työpakettiin (TP3), jossa aloitti tuoteomistajan roolissa Leena Latva-Rasku, projektipäällikkönä Tiina Maltusch ja työpaketin koordinaattorina Titta Liettu. Lisäksi Annika Mauno siirtyi hankkeeseen tuoteomistajan rooliin. Saamme lisävahvistuksia vielä syyskuun ensimmäinen päivä, kun Tarja Heino aloittaa työpaketissa tuoteomistajana.

Elokuussa aloitti myös hankkeen laatupäällikkö Kaisa Anttila sekä Anna Levy asiantuntijan roolissa Strategiset muutokset -työpaketissa (TP2).

Koordinaattori Tiia Mönkkönen puolestaan aloitti hankkeessa jo kesäkuun loppupuolella Lara Anastasioun jäädessä työvapaalle.

 

Lisätietoja,

Hanna Nordlund, hankejohtaja