Uutinen

Digivision hanketoimiston kokoonpano on kasvanut kevään ja kesän aikana

Digivisiotyö etenee vauhdilla ja hankkeen parissa työskentelevien osaajien määrä on kasvanut. Olemme saaneet mukaan uusia hanketoimistolaisia ja alkusyksyn aikana aloittaa myös monta korkeakoulun osatoteuttajaa erilaisissa rooleissa.

Elokuun alussa aloitti uusi hallintopäällikkö Enni Airasmaa (TP1 konsortioyhteistyö ja rahoitus) Digivision parissa. Ennillä on noin 15 vuoden kokemus ulkoisesti rahoitetuista TKI-projekteista korkeakouluissa ja valtionhallinnossa. Erityisesti hallinto, tiedolla johtaminen ja tietojärjestelmät ovat Ennin vahvuuksia. Aiemmin Enni työskenteli Turun ammattikorkeakoulun hankeasiantuntijana ja projektisalkun pääkäyttäjänä sekä TKI-taloustiimin vetäjänä. Enni kehittää mielellään hallinnon prosesseja ja kokee tärkeäksi arkea helpottavat tehokkaat työtavat, jotka tukevat hankkeen onnistunutta toteutusta.

Elokuun alkupuolella aloitti hanketoimistossa myös Minttu Uunila testauspäällikön roolissa.

Keväällä hanketoimistossa aloittivat Siiri Nousiainen viestintäasiantuntijan roolissa, Juho Kuukasjärvi SAFe julkaisujunan asiantuntijana (RTE), Matti Riihimäki kokonaisarkkitehdin roolissa, Sini Hakala digipedagogiikan koordinaattorina ja Hanna Partio tekniset ratkaisut -koordinaattorina.

Hanketoimiston kesävahvistuksena on kesän aikana työskennellyt Martta Salmi selvittäen tietosuojaan ja opiskelijoiden oikeuksiin liittyviä kysymyksiä.

Lisätietoja

Ota yhteyttä hanketoimistoon

digivisio@csc.fi