Uutinen

Digivision toimintasuunnitelma vuodelle 2024 on julkaistu

Tänä vuonna Digivisiossa keskitytään erityisesti Opin.fi-palvelun kehitykseen, sen beta-version käyttöönottoon ja lanseerausvalmiuden varmistamiseen. Tutustu toimintasuunnitelmaan tarkemmin alta!

Vuonna 2024 Digivisiossa keskitytään erityisesti Opin.fi-palvelun kehitystyöhön. Alkaneen vuoden prioriteetteja ovat erityisesti Opin.fi-palvelun kehityksen ja pilotoinnin eteneminen suunnitellussa aikataulussa sekä palvelun lanseerausvalmiuden rakentaminen. Myös hankkeen ohjausmallia päivitetään tuotantovaihetta palvelemaan ja jatkorahoitus varmistetaan.

Digivision tärkeimmät tavoitteet vuodelle 2024 ovat:

 1. Opin.fi-palvelun beta-version avaaminen
  Palvelu avataan vuoden aikana rajatusti oppijoille ja sitä kautta saadaan palautetta
 2. Lanseerausvalmius
  Digivision palvelut ja ensimmäiset korkeakoulut ovat lanseerausvalmiudessa: sekä toiminnallinen että tekninen valmius on saavutettu ja digipedagogiikan laatukriteerit ovat käytössä
 3. Seuraavan vaiheen tavoitteet on sovittu ja valmistelu käynnistetty
  Korkeakoulut ovat sopineet hankkeen seuraavan vaiheen tavoitteista ja toteutuksen valmistelu on käynnistetty. Myös hankkeen seuraavan vaiheen rahoitus on varmistettu.
 4. Sujuva ja tehokas yhteistyö
  Yhteistyö on sujuvaa ja tehokasta niin korkeakoulujen kesken kuin korkeakoulujen ja hanketoimiston välillä sekä kumppaneiden suuntaan. Hankkeen ja yhtiön välinen ohjaus- ja toimintamalli on selkeä.

”Tulossa on työntäyteinen mutta todella hieno vuosi. Tänä vuonna alamme saada kasvavan yleisön nähtäväksi kaiken sen työn tuloksia, mitä hankkeessa on tähän saakka tehty korkeakoulujen, hanketoimiston sekä kumppaneiden yhteistyönä”, summaa hankejohtaja Hanna Nordlund alkanutta vuotta.

Vuoden 2024 toimintasuunnitelma hyväksyttiin yleiskokouksessa marraskuussa 2023.

Tutustu toimintasuunnitelmaan: