Jonna Piiroinen

Jonna Piiroinen on työskennellyt maaliskuusta 2023 tekniset ratkaisut ja tietoturva -osaamisalueen vetäjänä. Alla olevaa tekstiä päivitetään.

Vastaan Digivisio -hankkeen viestinnän ja osallistamisen kokonaisuudesta. Viestinnän tavoitteenamme on kertoa ymmärrettävästi ja innostavasti Digivisiosta ja matkasta kohti 2030 vuoden yhteistä tavoitetilaa. Osallistamisen saralla puolestaan haluamme ottaa mukaan hankkeen laajat sidosryhmät yhdessä kanssamme ratkomaan oppimisen tulevaisuutta. Uskon, että onnistuneella viestinnällä ja osallistamisella on suuri merkitys Digivision edistämisessä, ja tämä antaa henkilökohtaista merkitystä ja motivaatiota työhöni! 
 
Digivisio -työhön hyppäsin mukaan tammikuussa 2021. Aiempaa työhistoriaa yhdistää mm. isot muutoshankkeet, digipalveluiden kehitys sekä viestintä ja markkinointi. Viimeisimpänä vedin DigiFinland Oy:n viestintää ja markkinointia ja vastasin myös Omaolo.fi -palvelun kokonaisuudesta. 
 
Minulle tärkeä asia työssä on varsinaisen substanssin lisäksi ihmiset ja työympäristö. On hienoa, kun Digivisiota toteutetaan kaikkien Suomen korkeakoulujen kanssa ja mm. viestinnän kokonaisuutta viedään eteenpäin yhdessä kaikkien korkeakoulujen nimettyjen viestintäyhteyshenkilöiden kanssa. Erilaiset näkökulmat ja lähestymistavat tekevät työstä mielenkiintoista! 
 
Henkilökohtainen oppimisen haaste tällä hetkellä on ruotsin kielen sujuvampi osaaminen. Digivisiotyössä ovat mukana myös kaikki suomalaiset ruotsinkieliset korkeakoulut ja ruotsin kieli on vahvasti viestinnässä läsnä. Haastankin kaikki puhumaan ruotsia kanssani.  

Yhteystiedot
Jonna Piiroinen

Hankepäällikkö

Tekniset ratkaisut ja tietoturva
jonna.piiroinen@csc.fi
+358 40 7303044