Leena Latva-Rasku

Toimin Digivision hanketoimistossa tuoteomistajana. Vastaan hankkeen muiden tuoteomistajien kanssa mm. tuotekehitystiimien työn ohjaamisesta, työjonon hallinnoinnista, kehityskohteiden määrittelystä ja priorisoinnista sekä tuotevision kehittämisestä yhdessä tuote- ja portfoliohallinnan kanssa. Työssäni kiinnostavinta on ehdottomasti nähdä kehitettävän ratkaisun kehittyminen kohti sille asetettuja tavoitteita sekä lopulta kuulla konkreettisesti, miten ratkaisu on helpottanut sitä käyttävien arkea.

Olen työskennellyt erilaisissa digitalisointihankkeissa reilun vuosikymmenen ajan projektihallinnon ja tuotekehityksen rooleissa sosiaali- ja terveydenhuollon sektorilla ja sitä ennen sosiaalihuollon asiakastehtävissä. Digitalisointiin liittyvät haasteet ovat lopulta hyvin samankaltaiset jokaisella toimialalla, joten uskon sote-toimialan tuntemuksesta olevan paljon hyötyä myös nykyisessä työssäni ja tuovan uutta näkökulmaa tekemiseen. Hyppääminen kokonaan uudelle toimialalle on opettanut minulle lähestulkoon joka päivä jotain uutta, mikä on hyvin motivoivaa ja innostavaa.

Digivisio on yksi koulutussektorin merkittävimpiä yhteistyöhankkeita. Erityisen kiinnostavan siitä tekee se, että Suomen kaikki korkeakoulut ovat sitoutuneet hankkeen kunnianhimoisten tavoitteiden saavuttamiseen ja lisäksi meillä on useita muita yhteistyökumppaneita. Tulevaisuuden oppimiselta odotan ennen kaikkea sitä, että se on kaikille saavutettavissa.

Yhteystiedot
Leena Latva-Rasku

Tuoteomistaja

Koulutustarjonta ja ilmoittautuminen
leena.latva-rasku@csc.fi
+358 50 4731684