Opinnäytetyöt

Oletko kiinnostunut oppimisen tulevaisuudesta, tekoälystä oppijan tukena tai vaikkapa uusien digitaalisten palveluiden kehittämisestä? Digivisio 2030 –hankkeesta voit löytää opinnäytetyöllesi aiheen!

Digivisio 2030 –hankkeessa suhtaudumme opinnäytetyöehdotuksiin mielenkiinnolla. Ilmoitamme tällä sivulla myös haettavista opinnäytetyön aiheista. 

Periaatteenamme on, että jokaisesta opinnäytetyörupeamasta maksetaan joko harjoitteluajan palkkaa CSC:n harjoittelupolitiikan mukaan tai toimeksiantona tehdystä opinnäytetyöstä asianmukainen palkkio. Jokaiselle opinnäytetyöntekijälle nimetään myös ohjaajana toimiva yhteyshenkilö hanketoimistosta. Opinnäytetyön tekijä on vastuussa oman korkeakoulunsa ohjeiden ja periaatteiden huomioimisesta.

Opinnäytetyön tulee tukea Digivision tavoitteita tai toimintaa, ja hanketoimistosta nimetty ohjaaja auttaa opinnäytetyön tekijää tämän näkökulman kirkastamisessa.

Opinnäytetyöt tukevat yhtä Digivisio-hankkeen tärkeimmistä periaatteista: oppijoiden näkökulman huomioimisen ja osallistamisen periaatetta.

Lisätietoja

Mikäli olet kiinnostunut tekemään opinnäytetyön osana Digivisio 2030 –hanketta, ota yhteyttä hanketoimistoon.

digivisio@csc.fi