Tiia Mönkkönen

Työskentelen Digivision hallinnon ja sisäisten prosessien parissa. Keskeisiin työtehtäviini kuuluvat esimerkiksi hankkeen eri sisäisten prosessien kehittäminen, Eduuni-pääkäyttäjänä toimiminen ja eri järjestelmiin perehdyttäminen. Iso osa työajastani kuluu korkeakoulujen työpanoksen koordinoimisessa, kuten tilauksien hallinnassa ja seurannan ylläpidossa. Vastaan myös erilaisten tilaisuuksien aikataulutuksesta ja järjestämisestä, joten tehtävissä suoriutuminen vaatiikin jatkuvaa viestintää niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Olen hanketoimistolaisten apuna mitä moninaisemmissa tehtävissä.

Ehdin työskentelemään vuoden verran CSC:llä Vipunen-tilastopalvelun kanssa ennen kuin siirryin täysiaikaisesti mukaan Digivisio-työhön. Ennen CSC:lle tuloa työskentelin Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa Peppi-järjestelmän parissa.

Työssäni minua innostaa monipuolinen ja laaja työnkuva, joka mahdollistaa verkostoitumisen ja yhteistyön eri tahojen kanssa. Koen, että vuorovaikutteisuus on ehdottomasti mielekkäintä ja se, että työpäivien kulkuun on mahdollista vaikuttaa itse.

Seuraavaksi olisi mielenkiintoista sukeltaa syvemmälle talouteen liittyviin prosesseihin ja kartuttaa omaa osaamista niiden saralla. Uskon, että tulevaisuudessa Digivisio mahdollistaa elinikäistä ja jatkuvaa oppimista ajasta ja paikasta riippumatta.

Yhteystiedot
Tiia Mönkkönen

Koordinaattori

Hallinto, sopimukset ja tukipalvelut
tiia.monkkonen@csc.fi
+358 50 4683 799