Hanna Nordlund

Työskentelen Digivision hankejohtajana. Vastaan hankkeen etenemisestä kohti korkeakoulujen yhdessä määrittämiä tavoitteita ja johdan hanketoimistoa.  Tärkein tehtäväni on poistaa onnistumisen esteitä Digivision tiimiltä, kuunnella, kirkastaa Digivision isoa kuvaa sekä säilyttää hankkeen tekemisessä kurssi ja fokus.

Aikaisemmin olen työskennellyt digitransformaation parissa sote-toimialalla sekä tehnyt erilaisia muutos- ja projektijohtamisen tehtäviä. Olen myös työskennellyt tutkijana, joten korkeakoulutus, oppiminen sekä tutkittu tieto ovat lähellä sydäntäni.

Parasta työssäni on monipuolisuus, haastavuus ja se, että saan olla tekemisissä huippuasiantuntijoiden kanssa pedagogiikasta ja juridiikasta ict-kehittämiseen, palvelumuotoiluun ja viestintään. Nautin ongelmanratkaisusta ja siitä, kun erilaisia näkökulmia saadaan sovitettua yhteen, ja löydetään yhdessä tavat edetä. On kunnia olla mukana tekemässä hanketta, jolla tavoitellaan isoa muutosta, ja jonka lopputulokset tulevat vaikuttamaan monien suomalaisten elämään.

Muutoksen johtaminen ja digitaalinen transformaatio ovat todella kiinnostavia teemoja, joissa riittää aina uutta opittavaa. Viimeksi olen suorittanut ratkaisukeskeisen ja restoratiivisen sovittelun opintoja ja seuraavaksi aion syventää osaamistani it-palvelutuotantoon ja -hallintaan liittyen. Jatkuva oppiminen on vahvasti läsnä työssäni.

Yhteystiedot
Hanna Nordlund

Hankejohtaja

hanna.nordlund@csc.fi
+358 50 3540052