Toni Iltanen

Olen ylpeä Digivisiolainen! Toimin hankkeessa ratkaisuarkkitehtina sekä vastaan systeemitiimin toiminnasta. Työhöni kuuluu teknisten ratkaisujen ja prosessien suunnittelu osana kokonaisarkkitehtuuria sekä ratkaisujen jalkauttaminen osaksi ohjelmistoratkaisua. Systeemitiimimme rooli on tukea tuotekehitystä ja tuottaa ohjelmistoratkaisulle tuotantovalmius ja ajoympäristöt.

Olen ollut IT-alalla pitkään ja toiminut erilaisissa rooleissa urani aikana. Vaikka nykyisin toimin pääosin ratkaisu- ja ohjelmistoarkkitehdin roolissa, puen yhä mielelläni myös koodaushaalarit ylleni aina kun se on mahdollista. Olen työskennellyt sekä yksityiselle että julkiselle sektorille hankkeissa ja tutuksi ovat tulleet monet erilaiset hankkeet, aina pienistä asiakaspalveluista kansallisiin palveluihin.

Digivisio 2030 -hankkeessa olen oppinut paljon korkeakoulujen järjestelmistä, rakenteista ja prosesseista. Erityisen mielekästä onkin saada osallistua suunnitteluun, jossa tähtäimenä on saada tekninen ratkaisu aikaan isossa ekosysteemissä, joka koostuu lukuisista toimijoista! Tulevaisuuden oppimiselta odotan helppoutta. Koulutuskenttämme on laaja ja näen erityisen hyödylliseksi saada kaikki saatavilla oleva tarjonta oppijoille helposti saatavilla olevaksi.

Yhteystiedot
Toni Iltanen

Ratkaisuarkkitehti

HigherEd Hub Finland Oy
toni.iltanen@csc.fi