Nyhetsbrev

Beställ Digivisio 2030-projektets nyhetsbrev och du får de allra nyaste nyheterna om projektets framsteg direkt till din e-post!

Digivisio 2030-projektet har två nyhetsbrev som alla kan prenumerera på gratis.

Perspektiv på lärandets framtid-nyhetsbrevet samlar ihop alla projektets bloggar, publikationer, evenemang och andra aktuella innehåll. Du kan också följa upp framstegen i projektet genom nyhetsbrevet. Nyhetsbrevet publiceras fyra gånger om året och du kan prenumerera på det på finska, svenska eller engelska. Om du är intresserad av att höra mer om projektets framsteg men också mer allmänt om aktuella ämnen om framtidens lärande, är detta nyhetsbrev för dig!

Projektnyheter för högskolorna-nyhetsbrevet berättar mer detaljerat om projektets framsteg. Nyhetsbrevet samlar ihop de helheter som för närvarande är under arbete, teamnyheter och aktuella nyheter om beslutsfattandet i projektet. Nyhetsbrevet publiceras varannan månad och du kan prenumerera på det på finska eller svenska. Om du på ett eller annat sätt deltar i Digivisio-arbetet på högskolan och vill följa framstegen mer i detalj, är detta nyhetsbrev för dig!

Klicka på länken nedan för att prenumerera:

Vi behandlar dina personuppgifter på ett ansvarsfullt sätt. Bekanta dig med registerbeskrivningen för nyhetsbrevet.

Mera information

Siiri Nousiainen, kommunikationsexpert

siiri.nousiainen@csc.fi