Heini-Maari Kemppainen

Jag ansvarar för projektet för kontinuerligt lärande vilket kommer att resultera i projektets första nationella tjänst. Tjänsten är en stor gemensam insats och min roll är att styra grupperna i rätt riktning, beskriva den stora bilden och se till att utmaningarna på vägen tas itu med. Därtill är jag också centralt involverad och ansvarig för att ta hänsyn till parallella nationella utvecklingsprojekt.

Min högskolebakgrund är vid Aalto-universitetet, min alma mater, där jag arbetade som programledare för ett tvärvetenskapligt program som specialiserar sig på utmaningsbaserat lärande, affärssamarbete och utbildningsexport. I den värld som kikar in i tjänste- och affärsdesign samt affärsmöjligheterna med nya teknologier kunde jag fördjupa min förståelse för digitalisering och designtänkande.

Digivisio är – med ett ord sagt – inspirerande! Jag ser det som en indirekt möjlighet att påverka vår förmåga att ta itu med de problem vi står inför och skapa en hoppfull framtid. Framtidsprojektet ger dig tillåtelse att glutta in där du aldrig varit förut. Det gradvisa klargörandet av dessa utsikter är enligt mig spännande. Jag hoppas att vårt arbete ska vara en okomplicerad väg till lärande eller en ny början. Jag gillar tvärvetenskapligt samarbete och att hitta lösningar – i det här jobbet utmanas jag ständigt och lär mig nytt.

Kontaktuppgifter
Heini-Maari Kemppainen

Projektchef, Teamledare

Projekt för kontinuerligt lärande, design
heini-maari.kemppainen@csc.fi
+358 50 4283925